کتابخانه ای که برای مدیریت درگاه بانکی در شرکت ازش استفاده می کردیم، مشکلاتی داشت و خیلی ازش راضی نبودیم.
یکی از مشکلات عمده ی این کتابخانه این بود که خیلی استاندارد نوشته نشده بود (و البته قدیمی بود) که اضافه کردن درگاه های دیگه رو دشوار می کرد.
از همون ابتدای بازنویسی سیستم ارائه ی محصول شرکت قصد داشتم که این ماژول رو تغییر بدم، اما بخاطر حجم کارهایی که باید انجام می شد، این موضوع به حاشیه رفت، چون به هرحال کار میکرد.
این اواخر متوجه شدم که این کتابخانه که برای مدیریت درگاه "به پرداخت ملت" ازش استفاده میکردیم مشکلاتی داره، به همین دلیل تلاش کردم که یک کتابخانه ی جایگزین پیدا کنم. اما متاسفانه جستجوی من نتیجه ای نداشت. من به کتابخانه ای نیاز داشتم که استاندارد نوشته شده باشه و از درگاه های متفاوتی پشتیبانی کنه، یا حداقل سازوکارش به گونه ای باشه که بشه راحت تر درگاه های جدید رو بهش اضافه کرد.
به دلیل اینکه نتونستم کتابخانه ی جایگزینی پیدا کنم (شاید وجود داشته باشه، و منطقاً می بایست وجود داشته باشه !)، دست به کار شدم و خودم شروع به نوشتنش کردم.
ایده ی من این بود که این کتابخانه باید کارکرد ساده ای داشته باشه و تا حد ممکن ماژولار طراحی بشه تا استفاده از درگاه های دیگه رو راحت کنه و بشه به راحتی درگاه های جدید رو بهش اضافه کرد (بیشتر از همه، خودم از این متنفرم که هربار برای اضافه کردن درگاه جدید، کل کدهام رو تغییر بدم).
نتیجه، کتابخانه ی مدیریت درگاه های بانکی ایران هست که در گیت هاب در دسترس هست:
- ۰ نظر
- ۱۹ مرداد ۹۵ ، ۰۳:۰۶
- ۳۶۳۸ نمایش